Site Overlay

Hieronder vind je ons aanbod in workshops, XL lessen of trainingen. Allen staan los van de reguliere lessen. Met workshops breng je meer verdieping in je practice. Aankopen voor de workshops gaan via de Eversports App.

(Je hoeft geen lid bij ons te zijn om met workshops, specials of trainingen mee te doen.)
Klik op de titels om naar de Eversports app te gaan om je in te schrijven.

Kundalini NRGY Awakening

Wil jij je weer verbonden voelen met wie je werkelijk bent? Ben je klaar voor de volgende stap naar meer bewustzijn, creativiteit, balans en een diepgaande verandering van binnenuit?
Dan begeleid ik je graag tijdens dit proces!

Dit proces is een energie transmissie, een moment waar je even alles kan loslaten.
Een moment van vertrouwen, kwetsbaarheid en van een geopend hart. Het gaat er niet om iets in jou te veranderen, maar om weer te weten en te kunnen voelen wie je werkelijk bent. Wie je eigenlijk altijd al was.

Kundalini is een van de namen die wordt gegeven aan de krachtige creatieve levensenergie die in ieder mens aanwezig is.

Klik hier voor een uitgebreidere informatie omtrent deze workshop.

Aanvang: 2024
24 mei 20:00 – 22:30 
22 juni 20:00 – 22:30

€ 55,- (excl. 9%btw via App)
* Je hoeft voor deze workshop geen ervaring te hebben.

Inschrijven kan via José(btw vrij). Je vind deze workshop ook onder het kopje workshop in de Eversports app.
KLIK HIER

Yin Yoga & Sound Healing

Silvia is back! Extra speciaal en een hele mooie samenwerking met Silvia Saunders van Sacred Suara. Zoek haar even op hier of check spotify.

Wat doet sound healing:
– Fysieke en emotionele blokkades stimuleren.
– Meer ontspanning en ruimte geven.
– Meer geaard zijn in het nu en minder invloed van gedachten.
– Vergroot je energie en focus.

Wees er snel bij de plaatsen zijn gelimiteerd!

Aanvang:
7 juni 2024 19:00 – 21:00
€ 47,50

KLIK HIER

Restorative Yoga & Yoga Nidra

In de moderne tijd waarin we leven staan we eigenlijk altijd áán. Ons zenuwstelsel is zelfs in slaap vaak nog actief omdat we altijd bereikbaar zijn of willen zijn. Dit leidt tot uitputting omdat we geen tijd meer krijgen om op te laden.

Door ruimte te nemen voor ademhaling en dmv beweging het lichaam beter te voelen waar ongemakken zitten, waar energie stagneert of vrij stroomt kunnen we dieper en makkelijker ontspannen. Yoga Nidra kan je helpen diepere inzichten te krijgen. Opgeladen en toch uitgerust weer de dag aan kunnen.

Aanvang:  Restorative Yoga & Nidra nu elke eerste donderdag vd maand 20:30

Deep Dive Neijing Tu/Chakra meditatie.

Chakras, Bandhas en Mudras. Technieken uit de Indiase traditie ontmoeten het Chinese Taoïsme.

Door verschillende subtiele methodes kunnen we energie waarnemen in de chakras. Deze geven inzicht in onze patronen en gewoontes.

Aanvang: volgt z.s.m.

Yin Yoga en de Bhagavad Gita

Middenin de Mahabharata is een dialoog tussen Krishna en Arjuna, het lied van God ofwel de Bhagavad Gita. Dit werk inspireert menig yogi en geeft je de handvatten hoe je tot een hoger bewustzijn kunt komen. Het verteld over het pad van Yoga.

In deze workshop geef ik je graag een korte uitleg van de betekenins van de Gita en tijdens een ontspannen Yin Yoga les lees ik je passages voor die je niet direct hoeft te begrijpen maar die iets van binnen raken.

Ervaring met Yin Yoga is gewenst. De voordracht is in het engels.

Aanvang: volgt z.s.m.

Workshop: Functional Yoga & Anatomy

Ik ben een groot voorstander van de functionele benadering van yoga die onderandere onderwezen wordt doro Paul Grilley en natuurlijk mijn persoonlijke docenten met wie ik al jaren studeer Anat Geiger en Marcel van der Vis- Heil. Kort gezegd houd dit in dat je de functie van een houding weet op te zoeken i.p.v. de esthetische vorm ervan.

Met deze workshop leer je jouw eigen alignment kennen. De workshop bevat theorie in anatomie en het in praktijk brengen hiervan. 

Aanvang: volgt z.s.m.

Introductie tot de Yoga Sutras van Patanjali

Voor elke yogi zouden de Sutras van Patanjali bekend mogen zijn. Het is voor velen de basis van wat yoga is. In 196 verzen beschrijft Patanjali hoe we tot zelfrealisatie kunnen komen. In deze workshop leg ik je graag uit hoe je dit kan interpreteren of hoe je de Sutras zou kunnen lezen. Incl. theorie en praktijk.

Aanvang: volgt z.s.m.

Copyright © 2024 BHASKARAYA YOGA. All Rights Reserved. | SimClick by Catch Themes
Scroll Up