Site Overlay

NIEUW ADRES

UPDATE 16-05-22

Elke dag een stapje dichterbij! Maar wat betekent dat voor de yogalessen komende tijd?

🔥 In de huidige studio kunnen we lessen blijven volgen t/m 29mei.
⛔️ Dan zal de studio sluiten voor één week (30mei-5juni) om zo een week ongestoord alle laatste dingen te kunnen doen voor de opening.
🌳 In die week zouden we wel bijvoorbeeld buiten lessen kunnen volgen in Waddinxveen, die informatie volgt nog.
🧘🏽 Vanaf 6 juni starten de lessen op de Zuidbaan 549.
🎉 Zaterdag 11 juni is de officiële opening van de nieuwe studio. Ook hierover later meer.

Zijn jullie al net zo enthousiast (lees zenuwachtig) over de veranderingen??

UPDATE 25-04-22

Mooie gietvloer in een perfecte kleur is gelegd en plafond is mat zwart gespoten! Het gaat steeds meer ergens op lijken! Nog een week tot de sleuteloverdracht!!

UPDATE 24-02-22

Hieronder wat impressies van de bouw tot zo ver. Buiten dat het al prachtig wordt kan de aannemer ook voldoen aan enkele van onze verzoeken zodat de studio zo optimaal mogelijk benut kan worden boven en beneden.

NIEUW ADRES!

Met heel veel trots en ook wel kriebels in mijn buik kan ik nu officieel mededelen dat dit voorjaar de studio een nieuwe locatie zal krijgen!

Een groot deel van het regelen, onderhandelen en vooral veel bellen en mailen is te danken aan Roel. We zien het dan ook als een eerste samenwerking waar we aan kunnen bouwen. 

Op steenworp afstand van waar we nu onze yoga en pilates beoefenen, Zuidbaan, wordt een nieuw complex gebouwd. 1 april 2022 (géén grap) zal het geheel bouw klaar zijn.

Een totaal oppervlak van circa 86m² verdeeld over circa 45m² op de begane grond waar een aparte ruimte zal zijn voor 1op1 sessie zoals Pilates en Reiki en een pantry/ zitgedeelte.
Op de eerste verdieping met circa 41m² bevind zich de yogastudio mét vloerverwarming. (afbeeldingen hieronder zijn artist impressions via de makelaar.)

Het geheel voelt als een volgende stap, nog iets meer volwassenheid voor de studio en een kleine groei die we kunnen maken ondanks of misschien juist vanwege de afgelopen 2 jaar.

Via deze weg en natuurlijk persoonlijk houd ik je graag op de hoogte van voortgang. Onderaan wat impressies die mij inspireren voor de inrichting.

Warme groet, Rodger

Copyright © 2024 BHASKARAYA YOGA. All Rights Reserved. | SimClick by Catch Themes
Scroll Up