Docenten

RODGER | Eigenaar studio

Opleidingen/Workshops: 200hr Hatha Yoga (Arhanta Yoga Ashram India) | 400hr Yin Yoga, Anatomy and Chakra studies (Yoga Garden Amsterdam) | 75hr Restorative Yoga & Meditation fundamentals 1,2&3 (Veda Ela Yoga at Yogasite Breda) | 20hrs workshops Trauma Centre, Trauma Sensitive Yoga (The Yoga Clinic London) | Perfect Pilates Trainer 1 (FysioPhysics | Atmavikasa Prana Enhancement Intensive (AtmaVikasa Centre of Yogic Scienes, Mysore, India) 2018/19

Coming:  | 25 hr Restorative Yoga & Meditation fundamentals 4 (Veda Ela Yoga at Yogasite Breda) | Assisting 200hr Functional Vinyasa Yoga (Yoga Garden Amsterdam) jan-juli 2019


Als yoga enthousiast onderwijs ik yoga voor iedereen. Iedereen is anders, geen lichaam hetzelfde dit is het uitgangspunt van elke les die ik in mijn studio of onder mijn yoganaam “Bhaskaraya Yoga” elders geef. Via de website geef ik je graag informatie over mijzelf de lessen die ik onderwijs en mijn visie op yoga en anatomie. Uitleg over Asana’s (houdingen), Pranayama (ademhalingsoefeningen), meditatie, dieet, hersenspinsels en meer. Voor dagelijke posts van mijn persoonlijke yoga proces kun je doorklikken naar instagram of facebook.

Ik hoop dat ik jou mag inspireren en kan laten zien wat yoga voor mij betekend en wat voor toegevoegde waarde het kan hebben in je dagelijks leven. Ik zie je graag in mijn studio of we maken een afspraak voor een personal yoga plan. Heb je vragen over een les, een blog of wil je een ervaring delen in de reviews neem gerust contact op via de website, e-mail, of telefoon/whatsapp.

ॐ Shanti.

( Voor een uitgebreide versie van mijn verhaal KLIK HIER)

Rodger geeft dinsdag Hatha Flow 19:00 | Yin Yoga 20:15 | Woensdag Yin Yoga 18:00 |donderdag Yin-Hatha 09:00 | Hatha Yoga 19:00 | Yin/Restorative Yoga 20:15 en verzorgt de Restorative en Yoga Nidra workshops op zaterdagen.


Rodger - Sivananda

Klassieke Hatha Yoga les door Swami Sivananda. Studenten rusten in Savasana (lijkhouding). Links waar ikzelf Dhanurasana (booghouding) aanleer tijdens de Hatha Teacher Training in 2016. De gelijkenis kan geen toeval zijn…

 


CLAUDIA | Pilatesdocent

Mijn passie in het lesgeven is het contact met mijn leden en ze hierbij ook echt leren kennen. In de les wil ik mijn leden ieder op hun eigen niveau uitdagen. Ik ondersteun ze in de ervaring dat ze meer aankunnen dan ze misschien wel dachten. Op deze manier wil ik het lichaam sterker/soepeler maken en het zelfvertrouwen vergroten.

Het creëren van een fijne, veilige omgeving waar iedereen in zijn eigen ritme kan groeien is voor mij zeer belangrijk!

Claudia geeft maandag Pilates 19:30

Claudia-300x300


FIORELLA | Yogadocent

Mijn spirituele pad is een rode draad in mijn leven en sport en dans vind ik heerlijk om te doen.

Ik ben een aantal jaren geleden begonnen met het volgen van yogales en had meteen het gevoel alsof alles wat voor mij belangrijk is samenkwam in de yoga.

Daarnaast merkte ik dat hoe langer en intensiever de yoga beoefening werd, hoe meer mijn geestelijk en lichamelijk welzijn werd vergroot. De positieve uitwerking op mijn leven was verrassend!

Uiteindelijk heb ik mijn hart gevolgd en nu volg ik sinds 2018 een yogaopleiding bij Integrale Yoga Nederland. Een fantastische opleiding waar ik een gevoel van ‘thuiskomen’ heb. Alle aspecten van yoga komen in de opleiding aan bod. Ik voel me zeer rijk met deze spirituele ontwikkeling.

Ik ben zo dankbaar dat ik les mag geven om op die manier anderen te inspireren en door te geven wat mij zoveel heeft gebracht en nog steeds brengt in mijn leven. In het lesgeven neem ik mijn ervaring en expertise mee vanuit verschillende opleidingen/cursussen die ik heb gevolgd zoals: Haptonomie, intuïtieve ontwikkeling, reiki en massage. En vanuit mijn beroep als hulpverlener mijn coachende kwaliteiten.

Graag ontmoet ik je in mijn les.

Fiorella geeft maandag ochtend Integrale/Hatha Yoga 09:15

Screenshot_2018-08-02_135930 kopie

 

 

 


NAWA JYOTI | Yogadocent

Ik ben altijd gefacineerd geweest door beweging van het lichaam. Ik deed aan sport, volgde dans en gymnastiek, maar toen ik aan yoga begon viel alles op zijn plaats. Yoga veroverde een hele speciale plek in mijn leven en uiteindelijk heeft deze passie me geleid naar het les geven van yoga.

Ik geef nu al meer dan 20 jaar met plezier les en ben sinds kort naar Nederland teruggekeerd. Ik deel mijn ervaring met yoga graag met iedereen. Op mijn yoga-pad leerde ik van veel inspirerende goeroes zoals Swami Satyananda, Acharya Venkatesh, Sri K Pattabhi Jois, Sri Sri Satchidananda (Silent Sage) en o.a. Brian Cooper met wie ik jaren lang heb samengewerkt in Schotland maar ik blijf mijn eerste leraren, Sharon en Eddie, altijd dankbaar.

See you on the mat!!

Nawa geeft momenteel geen vaste les maar vervangt Rodger en Fiorella bij afwezigheid

Nawa Jyoti