search instagram arrow-down

Hersenspinsels

CADEAUBON

Wil je een les of workshop weggeven? Neem dan contact op met jouw wensen zodat ik een cadeaubon voor je kan maken.

Heb je een cadeaubon ontvangen? Stuur dan een e-mail naar bhaskarayayoga@hotmail.com met jouw voor- en achternaam zodat ik jouw tegoed in een account kan aanmaken.

Zodra je account is aangemaakt met jouw tegoed krijg je bericht ter bevestiging en kun je jouw tegoed besteden door in het lesrooster de les te kiezen.

volg ons op SOCIAL MEDIA

Algemene voorwaarden

Klik hier voor de algemene voorwaarden voor het volgen van lessen bij Bhaskaraya Yoga.

Klik hier voor de privacy verklaring omtrent het verwerken van klant gegevens bij Bhaskaraya Yoga.

© Alle foto’s gebruikt op deze website zijn persoonlijk eigendom.

De tijd om creatief te worden is gearriveerd en nog lang niet klaar. Dat fysieke lessen in de studio helaas niet kunnen doorgaan betekent niet dat we hoeven stil te zitten. Daarom ben ik druk bezig met video’s opnemen van alle verschillende vormen van Yoga die je van mij gewent bent.

Alle leden met een abonnement ontvangen van mij één of twee keer per week nieuwe lessen zolang de studio niet open is. Deze ontvang je via de mail waarna je ze kan downloaden. Ontvang je geen mail kijk dan even in je ongewenste mail soms eindigt deze daar. Mocht er iets zijn dan hoor ik dat heel graag.

Alle leden en mensen die geïnteresseerd zijn in lessen voor thuis kunnen zich via Fitmanager inschrijven. In het rooster kun je zien dat de gewone lessen zijn geannuleerd maar dat er nieuwe lessen in staan. Voor deze lessen kun je je inschrijven door middel van je strippenkaart of een losse aankoop. Proeflessen zijn hierbij niet geldig. Bij die les staat een aanvangstijd vermeld. Iedereen die zich vóór dat tijdstip heeft ingeschreven ontvangt van mij een bestand via mail voor de desbetreffende les welke je dan kunt downloaden. Ontvang je geen mail kijk dan even in je spamfolder soms beland deze daar. Mocht er iets zijn dan hoor ik dat heel graag.

Om de lessen mee te doen heb je niets nodig. Als je een mat hebt is dat natuurlijk fijn evenals props zoals een blok, riem, deken etc. Alle lessen richt ik zo in dat ook mensen zonder props kunnen meedoen. Aan de andere kant kun je ook creatief denken aan een alternatief voor bijvoorbeeld een blok zoals een boek, stapel handdoeken, ingeslagen filterkoffie 😉 En voor een mat kan een vloerkleed, grote handdoek of een deken ook voldoende zijn.

Ben je nog niet bekend met Fitmanager dan kun je via deze link een account aanmaken om in het rooster te zien welke lessen ik aanbied en vervolgens een aankoop doen om de les te ontvangen.

Ik wens iedereen heel veel plezier en mocht je verzoeken hebben, bepaalde houdingen uitgelicht willen hebben, een meditatie ik sta open voor invloeden van buitenaf nu we geen fysiek contact meer kunnen hebben.

Blijf veilig!

ॐ शान्तिः

Rodger

This entry was posted in yoga.
Geef een reactie
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: