search instagram arrow-down

Hersenspinsels

Mooi, simpel en waar zoals Sri Dharma Mittra zegt in een les: ‘Use your intelligence’ waarbij hij bedoeld de transitie tussen 2 houdingen in.🌿 . Houdingen doen is één maar om op dat zelfde moment écht aanwezig te zijn is een heel ander verhaal. Voel je wat de houding doet? Heeft het een functie voor je? En hoe snel ga je van de ene houding naar de andere. . Je hebt het niet voor niets; gebruik je verstand. Maar de juiste keuze. En als je dan toch ervaart je een verkeerde keuze hebt gemaakt, leer ervan, pas het aan. #yoganerd
FRIDAY CONFESSIONS: Ik maak niét elke dag mijn eigen mat schoon terwijl ik weet hoe vies deze kán worden.... 🧼 . Elke dag reinig ik mijn lichaam en zelfs de geest(meditatie) maar die mat wordt nog wel eens verwaarloosd. En dat terwijl ik in de studio braaf alle matten elke dag schoon maak 🤷🏼‍♂️ . Je hebt er niet eens heel dure fancy schoonmaakmiddelen voor nodig. 🧽🧴Tip: Neem 2 delen gedemineraliseerd (demi) water, 1 deel natuurazijn en 12-15 druppels essentiële olie. In een oude glassex fles of plantenspuit werkt het beste. Spray je mat ermee in en met een droge doek wrijf je de mat schoon/droog. Laat de mat nog even drogen en klaar✨Ik ga het gelijk even doen!!
🌲 Géén inspiratie voor een cadeautje onder de boom?🌲 . Op verzoek heb ik een cadeaubon ontworpen speciaal voor de yoga. Wat is er mooier dan iets weggeven waar je zelf ook al heel blij van wordt?! 🧘🏼‍♀️🧘🏽‍♂️ Stuur me een privé berichtje als ik iets voor je kan betekenen hierin. #shamelesspromotion

CADEAUBON

Wil je een les of workshop weggeven? Neem dan contact op met jouw wensen zodat ik een cadeaubon voor je kan maken.

Heb je een cadeaubon ontvangen? Stuur dan een e-mail naar bhaskarayayoga@hotmail.com met jouw voor- en achternaam zodat ik jouw tegoed in een account kan aanmaken.

Zodra je account is aangemaakt met jouw tegoed krijg je bericht ter bevestiging en kun je jouw tegoed besteden door in het lesrooster de les te kiezen.

volg ons op SOCIAL MEDIA

Algemene voorwaarden

Klik hier voor de algemene voorwaarden voor het volgen van lessen bij Bhaskaraya Yoga.

Klik hier voor de privacy verklaring omtrent het verwerken van klant gegevens bij Bhaskaraya Yoga.

© Alle foto’s gebruikt op deze website zijn persoonlijk eigendom.

Retraite weekend 3-4-5 april 2020

Het enthousiasme voor het yoga weekend is enorm en ik ben heel dankbaar voor alle aanmeldingen die zeer snel binnen zijn gekomen. Voor het weekend heb ik nog 1 plek vrij in een gedeelde tweepersoonskamer. Mocht je twijfelen geef het aan mij door dan zet ik je als optie neer. Wil je meer informatie over het weekend bekijk dan het artikel weekend retraite 3|4|5 april 2020.

 

One-day retraite

Ook het enthousiasme voor de een daagse yogaretraite was zo groot dat het al snel VOL zat. Deelnemers hiervan ontvangen een week voor het weekend meer informatie over de uiteindelijke dagindeling. In het nieuwe jaar zullen we opnieuw een eendaagse retraite inplannen. Voor meer informatie over deze dag zie het artikel One-day retraite 16 november ’19.


Restorative Yoga en Yoga Nidra

Nog dit jaar staan er 3 zaterdagen ingepland voor de Restorative Yoga en Yoga Nidra sessies. Hiervoor zijn nog de volgende plekken vrij: 19 oktober (nog4) | 23 november (nog3) | 21 december (nog3). Deze les is van 11:00-12:30 en de aankoop hiervoor vind je via de volgende link: Restorative Yoga en Yoga Nidra.


Nieuw in het reguliere rooster

Er zijn vanaf 1 oktober 2 nieuwe lessen aan ons rooster toegevoegd.

Op maandagavond 19:00 zal Fiorella een Yin-Yang Yoga les verzorgen. Yin is de zachte, vrouwelijke, receptieve en meer energetische kant van yoga. Yang omvat de stevige, mannelijke, actieve en op spierkracht gerichte kant van de yoga. In deze les spelen we met de verschillende kwaliteiten van yin en yang en zo creëren we een innerlijke balans.

Op zaterdagochtend 09:30 verzorgt Rodger en Yin Yoga les. Een van de meest populaire yogastijlen van het moment. Het stimuleert het lichaam intens en tegelijkertijd rustgevend en ontspannend. De spieren zijn in de houding zo ontspannen mogelijk en het doel is niet krachtiger te worden maar om de energiestroom/chi in het bindweefsel/fascia te stimuleren.

 

ॐ शान्तिः Rodger

 

This entry was posted in yoga.
Geef een reactie
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: