search instagram arrow-down

Hersenspinsels

CADEAUBON

Wil je een les of workshop weggeven? Neem dan contact op met jouw wensen zodat ik een cadeaubon voor je kan maken.

Heb je een cadeaubon ontvangen? Stuur dan een e-mail naar bhaskarayayoga@hotmail.com met jouw voor- en achternaam zodat ik jouw tegoed in een account kan aanmaken.

Zodra je account is aangemaakt met jouw tegoed krijg je bericht ter bevestiging en kun je jouw tegoed besteden door in het lesrooster de les te kiezen.

volg ons op SOCIAL MEDIA

Algemene voorwaarden

Klik hier voor de algemene voorwaarden voor het volgen van lessen bij Bhaskaraya Yoga.

Klik hier voor de privacy verklaring omtrent het verwerken van klant gegevens bij Bhaskaraya Yoga.

© Alle foto’s gebruikt op deze website zijn persoonlijk eigendom.

 

 

Goed nieuws!! Omdat de meeste data al vol zitten dit voorjaar heb ik 3 nieuwe data toegevoegd voor de meest favoriete workshop.

 

9 maart | 6 april | 4 mei allen van 10:00 – 11:30uur

 

NIEUW in 2019 is dat de les los iets duurder is mits je meerdere lessen tegelijk aankoopt.

Losse les € 12,-
5 lessen € 50,-  

(deze strippen blijven ook geldig voor de workshop in het najaar mochten er geen 5 data meer vrij zijn)

 

Restorative Yoga

Restorative Yoga (herstellende yoga) is een lichte stimulans voor je bindweefsel/fascia en kalmerend voor je zenuwstelsel. Door optimaal gebruik te maken van props zoals dekens, blokken, kussen en bolsters breng je het lichaam in een positie waarin maximale ontspanning het doel is. Geen lichaamsdeel hangt of moet moeite kosten om in positie te houden. Op deze manier krijgt het lichaam de ruimte voor rust en ontspanning en reset je als het ware je zenuwstelsel vaak actief en alert is. Het idee is de aandacht dieper naar binnen te brengen je bewust word van je fysieke lichaam en leert onthechten van emoties.

Daarnaast maken we gebruik van een diepe ademhaling waarbij het lichaam steeds dieper in de houding kan komen.  Een zeer goede vorm van yoga om te ontstressen.

Yoga Nidra

Ook wel de slaap van de yogi’s genoemd. Een ideale vorm om diepgewortelde impressies te elimineren. Ondanks Nidra slaap betekend is dit niet wat je letterlijk doet, je kent vast het gevoel wel dat je vermoeider wakker wordt dan toen je naar bed ging. Onbewust ben je in je slaap soms heel actief en gespannen. In Yoga Nidra is je bewustzijn tussen slaap en waken in een staat die je alleen in heel diepe slaap ervaart. Een uur Yoga Nidra staat gelijk aan vier uur slaap. Na een sessie voel je je ook vaak meer uitgerust.

In Yoga Nidra werk je met een Sankalpa. Wanneer je geest zo ontspannen is is het veel ontvankelijker voor verandering. Je Sankalpa is een positief statement of intentie, zonder ego. Het is altijd kort, in tegenwoordige tijd en positief zoals: ‘Ik ben goed voor mijzelf’. Zie je Sankalpa als het planten van een zaad. Je onderbewustzijn neemt dit over en zo wordt je Sankalpa vanzelf werkelijkheid.

 

De workshop is toegankelijk voor leden en niet leden. Het is nog ver weg maar na het succes en de dagen die nog komen en al volgeboekt zijn alvast een kans om vooruit te boeken.

ૐ Shanti.

Geef een reactie
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: