search instagram arrow-down

Hersenspinsels

CADEAUBON

Wil je een les of workshop weggeven? Neem dan contact op met jouw wensen zodat ik een cadeaubon voor je kan maken.

Heb je een cadeaubon ontvangen? Stuur dan een e-mail naar bhaskarayayoga@hotmail.com met jouw voor- en achternaam zodat ik jouw tegoed in een account kan aanmaken.

Zodra je account is aangemaakt met jouw tegoed krijg je bericht ter bevestiging en kun je jouw tegoed besteden door in het lesrooster de les te kiezen.

volg ons op SOCIAL MEDIA

Algemene voorwaarden

Klik hier voor de algemene voorwaarden voor het volgen van lessen bij Bhaskaraya Yoga.

Klik hier voor de privacy verklaring omtrent het verwerken van klant gegevens bij Bhaskaraya Yoga.

© Alle foto’s gebruikt op deze website zijn persoonlijk eigendom.

Naast dat ik lessen geef in de studio en ik heel blij ben met Claudia op de maandag Pilates les stel ik iedereen graag voor aan de nieuwe docent bij Bhaskaraya Yoga. Sommige van jullie hebben haar al ontmoet tijdens mijn vakantie of wellicht elders in de lessen.

Nawa is op mijn pad gekomen doordat ze lessen bij mij volgde. Voornamelijk Hatha Flow en Hatha Yoga. Na enige tijd raakten we in gesprek en kwam ik er achter dat ze zelf jaren les heeft gegeven, de wereld heeft gezien en een zeer ervaren yogadocent is. Ze is zeer inspirerend en weet ontzettend veel. Ik hoop dat ze jullie mag meenemen in dit enthousiasme.

Nawa: “Ik ben altijd gefascineerd geweest door beweging van het lichaam. Ik deed aan sport, volgde dans en gymnastiek, maar toen ik aan yoga begon viel alles op zijn plaats. Yoga veroverde een hele speciale plek in mijn leven en uiteindelijk heeft deze passie me geleid naar het les geven van yoga.

Ik geef nu al meer dan 20 jaar met plezier les en ben sinds kort naar Nederland teruggekeerd. Ik deel mijn ervaring met yoga graag met iedereen. Op mijn yoga-pad leerde ik van veel inspirerende goeroes zoals Swami Satyananda, Acharya Venkatesh, Sri K Pattabhi Jois, Sri Sri Satchidananda (Silent Sage) en o.a. Brian Cooper met wie ik jaren lang heb samengewerkt in Schotland maar ik blijf mijn eerste leraren, Sharon en Eddie, altijd dankbaar.

See you on the mat!!

 

Nawa geeft de Power Yoga op woensdag 20:00 – 21:00 en start vanaf 1 oktober Hatha Yoga op maandag van 09:15 – 10:15. De eerste les op maandag 1 oktober is voor iedereen gratis toegankelijk. Zo is er ruimte om deze les een keer te kunnen ervaren en om onze nieuwe docent te ontmoeten. LEUK ALS JE MEEDOET!

 

ॐ Shanti

This entry was posted in yoga.
Geef een reactie
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: