Meet Nawa (inclusief gratis les)

Naast dat ik lessen geef in de studio en ik heel blij ben met Claudia op de maandag Pilates les stel ik iedereen graag voor aan de nieuwe docent bij Bhaskaraya Yoga. Sommige van jullie hebben haar al ontmoet tijdens mijn vakantie of wellicht elders in de lessen.

Nawa is op mijn pad gekomen doordat ze lessen bij mij volgde. Voornamelijk Hatha Flow en Hatha Yoga. Na enige tijd raakten we in gesprek en kwam ik er achter dat ze zelf jaren les heeft gegeven, de wereld heeft gezien en een zeer ervaren yogadocent is. Ze is zeer inspirerend en weet ontzettend veel. Ik hoop dat ze jullie mag meenemen in dit enthousiasme.

Nawa: “Ik ben altijd gefascineerd geweest door beweging van het lichaam. Ik deed aan sport, volgde dans en gymnastiek, maar toen ik aan yoga begon viel alles op zijn plaats. Yoga veroverde een hele speciale plek in mijn leven en uiteindelijk heeft deze passie me geleid naar het les geven van yoga.

Ik geef nu al meer dan 20 jaar met plezier les en ben sinds kort naar Nederland teruggekeerd. Ik deel mijn ervaring met yoga graag met iedereen. Op mijn yoga-pad leerde ik van veel inspirerende goeroes zoals Swami Satyananda, Acharya Venkatesh, Sri K Pattabhi Jois, Sri Sri Satchidananda (Silent Sage) en o.a. Brian Cooper met wie ik jaren lang heb samengewerkt in Schotland maar ik blijf mijn eerste leraren, Sharon en Eddie, altijd dankbaar.

See you on the mat!!

 

Nawa geeft de Power Yoga op woensdag 20:00 – 21:00 en start vanaf 1 oktober Hatha Yoga op maandag van 09:15 – 10:15. De eerste les op maandag 1 oktober is voor iedereen gratis toegankelijk. Zo is er ruimte om deze les een keer te kunnen ervaren en om onze nieuwe docent te ontmoeten. LEUK ALS JE MEEDOET!

 

ॐ Shanti


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s