Workshop: Voeding en Meditatie

 

“Samenwerken is altijd leuker!”

Op 17 november | 9:30 – 11:00 geven Mireille en ik een workshop voeding en meditatie.

Mireille is orthomoleculair opgeleid voedingstherapeut en al jaren begeleidt zij haar cliënten tijdens het afvallen waarbij gestreefd wordt naar een gezonde en fitte levensstijl. Rodger begeleidt zijn cliënten bij de bewustwording en het leren herkennen van aangeleerde patronen, Samskaras. Dit doet hij door middel van yoga en meditatie. Wij zijn ervan overtuigd dat de combinatie van deze twee invalshoeken heel succesvol kan zijn.

Al jaren zijn we met z’n allen op zoek naar een wondermiddel, maar die is er niet. Gezond leven en een daarbij passend gewicht is niet voor iedereen even makkelijk te realiseren. Ieders lichaam is en reageert anders. Vaak ontbreekt het in persoonlijke begeleiding en motivatie. Daarom vervallen veel mensen in bekende patronen, en lijkt het alsof ze constant opnieuw die berg moeten beklimmen.

Wij willen u graag begeleiden in de aanpassing van voeding en levensstijl voor een gezonder maar ook plezieriger leven. Hierbij streven wij naar een balans tussen genieten en werken aan een gezond leefpatroon. Mocht je nieuwsgierig zijn naar meer informatie dan zien we je graag op deze workshop.

Klik HIER om de workshop te boeken

De workshop kost € 20,- en betreft ongeveer 1 uur uitleg over voeding en een half uur meditatie.

Shanti

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s