search instagram arrow-down

Hersenspinsels

CADEAUBON

Wil je een les of workshop weggeven? Neem dan contact op met jouw wensen zodat ik een cadeaubon voor je kan maken.

Heb je een cadeaubon ontvangen? Stuur dan een e-mail naar bhaskarayayoga@hotmail.com met jouw voor- en achternaam zodat ik jouw tegoed in een account kan aanmaken.

Zodra je account is aangemaakt met jouw tegoed krijg je bericht ter bevestiging en kun je jouw tegoed besteden door in het lesrooster de les te kiezen.

volg ons op SOCIAL MEDIA

Algemene voorwaarden

Klik hier voor de algemene voorwaarden voor het volgen van lessen bij Bhaskaraya Yoga.

Klik hier voor de privacy verklaring omtrent het verwerken van klant gegevens bij Bhaskaraya Yoga.

© Alle foto’s gebruikt op deze website zijn persoonlijk eigendom.

Ben jij nog nieuwsgierig? Of houd je liever vast aan een standaard patroon dat je hebt ontwikkeld?

Als volwassenen hebben we onszelf bepaalde dingen aangeleerd of afgeleerd. Kinderen hebben op een gegeven moment een leeftijd waarin ze vragen stellen: “Waarom?” “Waarom dan?” We ervaren dit soms als vervelend maar het is heel waardevol om vragen te blijven stellen uit nieuwsgierigheid. Zo ook in yoga. Waarom doe ik deze houding? En waarom adem ik op deze manier? Kan ik er iets aan veranderen? Of laat ik het zoals het is?

Yoga is de studie van jezelf leren verkennen, herkennen, en erkennen. Soms kom je mooie dingen tegen maar soms ook een lelijke kant van jezelf. De irritatie die je hebt over iemand naast je op de mat, het kan je gehele gesteldheid overnemen. Maar waarom laten we ons zo meeslepen in die gedachte? Is het echt die persoon waaraan je je stoort of ligt het bij jezelf?

We raken zo snel gewent aan bepaalde ritmes en wanneer er iets veranderd we snel van slag zijn. Maar hoe fijn is het om open te blijven voor verschillende ervaringen? Je iets anders probeert dan dat je normaal doet. We zijn wat bang geworden om vragen te stellen naar anderen en onszelf. “Ik doe het nu eenmaal altijd zo”. En hoe meer we vasthouden aan gewoontes hoe moeilijker het word om er van los te komen.

Blijf nieuwsgierig, stel vragen, neem niets voor waar aan tot je zelf hebt ervaren dat iets werkt of niet. En durf het ook weer los te laten als het geen functie meer behoud. Net als in de natuur is ons lichaam en diens energie constant in beweging. We hebben de keuze om dingen te kunnen veranderen. Maar ben je daar toe bereid?

Om Shanti.

Geef een reactie
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: