search instagram arrow-down

Hersenspinsels

CADEAUBON

Wil je een les of workshop weggeven? Neem dan contact op met jouw wensen zodat ik een cadeaubon voor je kan maken.

Heb je een cadeaubon ontvangen? Stuur dan een e-mail naar bhaskarayayoga@hotmail.com met jouw voor- en achternaam zodat ik jouw tegoed in een account kan aanmaken.

Zodra je account is aangemaakt met jouw tegoed krijg je bericht ter bevestiging en kun je jouw tegoed besteden door in het lesrooster de les te kiezen.

volg ons op SOCIAL MEDIA

Algemene voorwaarden

Klik hier voor de algemene voorwaarden voor het volgen van lessen bij Bhaskaraya Yoga.

Klik hier voor de privacy verklaring omtrent het verwerken van klant gegevens bij Bhaskaraya Yoga.

© Alle foto’s gebruikt op deze website zijn persoonlijk eigendom.

(for english and other languages use the google translate button below)

Ik overdrijf nu misschien een beetje met mijn oudere kennis over planten en bloemen… Waar ik het over heb is boerenkool chips. Je kunt natuurlijk in de AH of de biologische winkel een kant en klare versie halen, geen probleem, lekker makkelijk maar naar mijn mening prijzig.

Tijdens de wekelijkse boodschappen lag er bij de supermarkt verse ongesneden boerenkool waardoor ik geinspireerd werd. Niet door de plastic verpakking die er helaas omheen zat (waarom kan dit niet gewoon een touwtje zijn die de boel bij elkaar houd?) Maar door in ene andere opties dan een standaard stamppotje. Het geheel was voor 2 personen teveel na een wok variant en had ik over om eens zelf chips te maken. Makkelijker kan haast niet en daarom wil ik het graag delen.

Leuk om te weten is dat deze snack ook nog eens super gezond schijnt te zijn. Rijk aan vitamine A, C, E, K, calcium, kalium en foliumzuur. Rijke vitaminen voor gezonde huid, haar en botten. Zelfgemaakt is het ook nog eens vrij van conserveermiddelen. Superfood xxl.

Ingrediënten: 300gram verse boerenkool – 1 eetlepel olijfolie – flinke snuf zout – peper en kruiden naar smaak (paprika, uienpoeder, garam masala, kerrie, chilipoeder, kurkuma wees creatief met je favoriete kruiden en in totaal is een mix van kruiden een theelepel voldoende.)

Bereidingswijze: Verwarm de oven op 150 graden – Neem een grote bakplaat en voldoende bakpapier – Spoel de boerenkool goed af en dep het droog met een theedoek – Snijd de stelen van de boerenkool en breek grote stukken van het overgebleven groen – In een grote kom voeg je de boerenkool stukjes toe, de olijfolie, zout, peper en de kruiden – Masseer de olie en kruiden goed door de boerenkool zodat alles evenredig bedekt raakt – Verdeel de boerenkool op de bakplaat waarbij je iets lucht behoud tussen de stukjes zodat alles even droog mag worden – Droog de boerenkool zo’n 20 minuten in de oven – Na het drogen laat je de boerenkool 3 minuten afkoelen – Geniet van heerlijk knapperig en luchtige boerenkool chips

Om Shanti.

607E77C5-CB1D-4F70-8152-8AE3ED8A2D6B

Geef een reactie
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: