search instagram arrow-down

volg ons op SOCIAL MEDIA

Hersenspinsels

Algemene voorwaarden

Klik hier voor de algemene voorwaarden voor het volgen van lessen bij Bhaskaraya Yoga.

Klik hier voor de privacy verklaring omtrent het verwerken van klant gegevens bij Bhaskaraya Yoga.

© Alle foto’s gebruikt op deze website zijn persoonlijk eigendom.

(for english and other languages use the google translate button at the bottom of this page)

Zo’n recept waarbij je eerst denkt; Dit kan niet heel lekker zijn. Maar toen ik alle ingrediënten gewoon in huis had moest ik het proberen. Nu mijn dieet veganistisch is en je enkele dingen best gaat missen wil je sommige dingen proberen en met succes! Hierbij een recept waarin ik sommige dingen heb aangepast en de verhoudingen heb gebracht naar 2 personen. Leukste deel van het recept is het kost max. 5minuten 🙂

Ingrediënten: 1 rijpe avocado (met vlekken of oneffenheden is hier geen probleem dus zoek niet naar dé perfecte avocado) – 20 gram cacaopoeder – 50ml amandelmelk (of elke melksoort naar keuze) – 1/2 tl vanille extract – snuf zout – 3-4 el kokosbloesemsuiker (of een suiker naar keuze. Neem wel een vaste fijnere suiker en geen grove of siroop variatie, dit komt de structuur niet ten goede)

Bereiding: Ontdoe de avocado van schil en pit en snijd het vruchtvlees in grove stukken. Doe alle ingrediënten behalve de melk in een keukenmachine en mix tot een glad mengsel. Voeg daarna langzaam de 50ml amandelmelk toe en mix opnieuw tot een fijne gladde mousse. Schep de mousse in 2 kopjes, kommen of bakjes naar keuze. Je kunt de mousse gelijk nuttigen, mijn ervaring is dat een uur in de koeling de smaak en structuur verbeteren. ENJOY!

Mocht je leuke toevoegingen hebben, tips of je mening willen geven? DOEN!

Om Shanti.

Geef een reactie
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: